Diensten

APK

Wij zijn gespecialiseerd in het verrichten van keuringen. Onze werkplaats is speciaal voor ingericht. Wij kunnen u direct helpen en een afspraak maken is niet nodig.

Klik hier om APK te Raadplegen om de APK Vervaldatum van uw auto te controleren

De kleine beurt

Bij een kleine beurt worden vloeistoffen en de verlichting gecontroleerd. De motorolie wordt ververst en de motoroliefilter vervangen. Overige vloeistoffen worden bijgevuld.

De grote beurt

Bij een grote beurt wordt eigenlijk uw hele auto grondig nagekeken. Denk hierbij aan remblokken, dynamo, schokbrekers, uitlaat etc. Olie, oliefilter, luchtfilter, brandstoffilter en de bougies (benzine/gas) worden vervangen. Als blijkt dat er tijdens het uitvoeren van de beurt iets (kostbaars) vervangen moet worden dan nemen het wij contact met u op. Zo weet u altijd vooraf waar u aan toe bent!

Uitlaat

Als het mogelijk is kunnen wij de uitlaat repareren. Mocht dit niet kunnen, dan kunnen we in overleg vervangen naar een nieuwe.

Remmen

Banden

Wij leveren verschillende merken banden. De prijzen zijn vanaf € 50,- per band inclusief montage en balanceren. Bel of mail voor een offerte.

Diverse Reparaties

U kunt bij ons ook terecht voor uw reparatie werkzaamheden.
Denk hierbij aan:

Assen en hoezen vervangen
Kogels vervangen
Diagnose stellen
Accu vervangen
Distributie en Waterpomp
Koppeling vervangen
Verlichting vervangen en afstellen
Wissers vervangen
Laswerk
Etc…