Onderhoud

Wij repareren alle merken tegen scherpe prijzen. Op al onze reparaties krijgt u garantie. In de meeste gevallen kunt u uw auto dezelfde dag gerepareerd ophalen. Wij verzorgen tevens uw groot en klein onderhoud zodat u veilig en zorgeloos op de weg blijft.

Voor merk specifieke storingen kunt ook gewoon langs komen. We hebben uitleesapparatuur om storingen uit te lezen en onderhouden ook goede contacten met alle merk dealers in de regio voor eventuele ondersteuning.

Wij leveren en monteren ook banden.

De kleine beurt

Bij een kleine beurt staan zaken als vloeistoffenpeil op de checklist. de motorolie wordt ververst en de motoroliefiter vervangen. Overige vloeistoffen worden bijgevuld.

De grote beurt

Bij een grote beurt wordt eigenlijk uw hele auto grondig nagekeken. Denk hierbij aan remblokken, dynamo, schokbrekers, uitlaat etc. Olie, oliefilter, luchtfilter, brandstoffilter en de bougies (benzine/gas) worden vervangen. Als blijkt dat er tijdens het uitvoeren van de beurt iets (kostbaars) vervangen moet worden dan nemen het wij contact met u op. Zo weet u altijd vooraf waar u aan toe bent!