In onze garage...

Leveren wij kwaliteit en service!

Een waar begrip in Amsterdam-Noord!

Autobedrijf Hilal vestigde zich in 2000 in Amsterdam-Noord, opgericht door Hilal. Een toen nog klein bedrijf groeide al snel uit tot het kloppende hart op de NDSM-werf. Autobedrijf Hilal is een no-nonsense garage die transparant is naar zijn klanten en altijd in nauw overleg met de klant werkzaamheden uitvoert. Wij staan voor service en kwaliteit en willen te allen tijde meedenken met uw wensen. Op deze manier hopen wij u als vaste klant te mogen verwelkomen. 

Wij beschikken over onze eigen RDW gecertificeerde keurmeesters die iedere dag weer grondig auto’s inspecteren en keuren. Verder beschikken wij over de nieuwste apparatuur, twee autobruggen en met drie man personeel ruim 30 kennis en ervaring. Dit maakt dat wij voor geen enkele klus terugdeinzen. Dus bent u op zoek naar een onderhoudsplek voor uw auto? Zoekt u advies of een offerte? Bij ons bent u meer dan welkom!

Kijk ook eens bij onze diensten, staat uw gewenste dienst er niet bij? Neem dan contact met ons op, want Autobedrijf Hilal regelt het!

Ons Team

Wij werken met een aantal vaste personen in dienst. Kom gerust kennismaken!

Seral

Eigenaar